X

CEC Bank: Decizia Oficiala cu SCHIMBARI foarte IMPORTANTE Anuntate Clientilor Romani!

CEC Bank, una dintre cele mai mari, mai importante si mai vechi banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu o decizie despre care ei trebuie sa stie, iar asta pentru ca incepand de acum ei pot sa ia un credit de nevoi personale direct din aplicatia pentru iPhone si Android.

CEC Bank explica mai jos faptul ca multumita acestei schimbari facute pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, putem sa ne bucuram de posibilitatea de a obtine un credit de nevoi personale in doar cateva minute, fara a face drumuri inutile la banca, insa desigur ca in conditiile impuse de catre aceasta.

Conform celor de la CEC, vorbim despre un credit de nevoi personale care are o dobanda fixa de 11% pe an, daca veniturile sunt incasate intr-un cont al bancii, sau de 12%, daca veniturile sunt incasate la o alta banca, asa ca e important sa aveti in vedere acest lucru, pentru a sti la ce sa va asteptati acum.

CEC stie foarte bine ca exista multi romani care sunt dornici sa obtina rapid un credit de nevoi personale, chiar din aplicatia de mobile banking pe care o are banca, asa ca merita sa aveti in vedere inclusiv aceasta optiune, daca sunteti dornici sa luati rapid un credit, indiferent care va sunt nevoile, in final.

De-acum poți aplica pentru un credit de nevoi personale direct din aplicația de Mobile Banking CEC app! Ai creditul în câteva minute și cu ZERO drumuri la bancă. Beneficiezi de: dobândă fixă redusă, de 11% pe an – dacă îți încasezi veniturile la noi; dobândă fixă de 12% pe an – fără încasarea veniturilor la noi.

This post was last modified on iul. 12, 2023, 6:44 PM 18:44

Disqus Comments Loading...