X

Raiffeisen Bank: 2 SCHIMBARI foarte IMPORTANTE Anuntate Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a decis sa ii anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu 2 schimbari foarte importante pe care le face pentru ei, iar asta pentru ca aduce in atentie modificari dedicate aplicatiei Smart Mobile, cea pe care o folosesc un numar mare de clienti cu iPhone si Android.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca a lansat la final de iunie o actualizare pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, aceasta aducand posibilitatea de rambursare anticipata partiala a unor imprumuturi pe care le-au contractat oamenii, performantele aplicatiei, si rezolvarea unor erori, fiind deasemenea disponibile.

Mai mult decat atat, Raiffeisen vorbeste mai jos despre faptul ca a fost in sfarsit implementata in aplicatia Smart Mobile o functie care permite modificarea limitelor tranzactiilor pentru cardurile de debit, aceasta fiind una ceruta de faorte multa vreme de catre clientii din toata Romania de ceva vreme.

Raiffeisen ofera prin aplicatia Smart Mobile o varietate de functii speciale pentru clientii cu iPhone si ANdroid, ele oferind posibilitatea de a controla de pe telefoanele mobile conturile bancare pe care le avem, dar si tranzactii pentru sumele de bani pe care vrem sa le transferam, sau platile pe care vrem sa le facem.

Cu această nouă ediție, este disponibilă funcționalitatea de modificare a limitelor tranzacțiilor cardurilor de debit. De asemenea, aducem îmbunătățiri de performanță și o nouă imagine în ecranul de conectare! În această versiune, lansăm funcționalitatea de rambursare anticipată parțială pentru unele împrumuturi. De asemenea, am îmbunătățit performanța și am remediat unele erori.

This post was last modified on iul. 12, 2023, 11:41 AM 11:41

Disqus Comments Loading...