ATENTIONARI ale ENEL de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

ATENTIONARI ENEL ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romani

ENEL, grup de energie cu peste 3 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de oameni o serie de atentionari care au menirea de a-i tine in siguranta in aceasta perioada in care canicula genereaza probleme extrem de mari pentru foarte multa lume.

ENEL explica mai jos ceea ce ar fi bine ca oamenii sa stie, si eventual sa faca, pentru a fi in deplina siguranta in aceasta perioada in care caldura ne forteaza sa ne schimbam tabieturile, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa ne sperie, dar ar trebui sa fie in atentia noastra imediata, pentru ca este foarte important, in final.

Atentionarile care vin de la ENEL Romania sunt unele pe care ar trebui sa le aiba in vedere oricare dintre romanii din tara, iar asta pentru ca ele se pot aplica pentru oricine, siguranta fiind importanta pentru toata lumea, in special in aceasta perioada foarte complicata, peste care va trebui sa trecem cu bine.

ENEL Romania incearca doar sa ii ajute pe romani, asa ca ar trebui sa luati aceste atentionari ca atare, mai jos fiind doar o parte dintre cele pe care le face compania in mod oficial pentru noi, mai multe fiind disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca daca vreti ceva mai detaliat, e bine sa mergeti acolo.

Un val de căldură afectează, în aceaste zile, majoritatea județelor din țară și dorim să rămânem în siguranță. Am pregătit pentru tine câteva recomandări de ajutor în aceste zile caniculare: bea apă des, chiar dacă nu simți că ți-e sete; dacă este nevoie să pleci de acasă, încearcă să-ți planifici ieșirile pentru dimineață și seară, când temperaturile sunt mai scăzute.

Setează aparatul de aer condiționat să funcționeze la 23-25 de grade Celsius, pentru o casă răcoroasă și un consum redus de energie electrică; trage jaluzele și draperiile, ca să împiedici lumina și căldura soarelui să pătrundă în locuință; dacă este nevoie să gătești și să folosești cuptorul sau aragazul, pregătește mâncarea dimineața devreme, când este mai răcoare.