BRD Romania: Decizia de ULTIMA MOMENT cu SCHIMBARILE Facute pentru Clienti

BRD Romania Decizia ULTIMA MOMENT SCHIMBARILE Facute Clienti

BRD Romania le vorbeste clientilor din toata Romania despre o serie de schimbari de ultim moment pe care le-a facut, si care vor deveni active de saptamana aceasta, iar asta pentru ca inclusiv persoanele juridice se vor putea bucura de platile instant pentru conturile pe care le au acum la banca.

BRD Romania a decis sa ofere in sfarsit aceasta facilitate si pentru clientii persoane juridice, dupa ce pentru persoane fizice totul este oferit de mult mai multa vreme, astfel ca acum inclusiv cei care au IMM-uri, sau companii mari, pot plati instant in conturi de la toate bancile care fac parte din acest sistem.

Puteti vedea mai jos informatiile pe care BRD le ofera pentru cei care sunt dornici sa profite de aceasta facilitate noua, si merita sa o avem in atentie, pentru ca in baza ei ne putem bucura de un serviciu care s-ar putea dovedi a fi extrem de util pe termen lung pentru mediul de afaceri din toata Romania.

BRD explica mai jos conditiile in care putem folosi acest sistem de plati instanat in Romania, el fiind extrem de usor de utilizat, cu efecte care se aplica pentru toti partenerii ce fac parte din el, deci merita sa ne uitam cu atentie sporita la ceea ce ne este oferit, si sa profitam de tot chiar de acum.

Începând din această săptămână, BRD le furnizează clienților săi persoane juridice – IMM-uri și companii mari – plăți instant – serviciul de plăți interbancare în RON disponibil 24/7/365, cu executarea instantanee a plăților. Această nouă evoluție continuă procesul început în septembrie 2022, odată cu lansarea plăților instant pentru clientela de persoane fizice, respectiv a încasărilor instant pentru toate categoriile de clienţi (persoane fizice, persoane fizice autorizate, profesiuni liberale, persoane juridice).

Comunitatea băncilor care oferă plăți instant clienților companii numără actualmente zece bănci, BRD alăturându-se Băncii Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, Băncii Comerciale Române, Patria Bank, Vista Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Raiffeisen Bank și ING Bank. Tranzacțiile instant pot fi realizate doar între băncile participante la sistem.