Declaratia E.ON in ATENTIA Clientilor Romani, ce TREBUIE sa Stie Toti!

Declaratia EON ATENTIA Clientilor Romani TREBUIE Stie Toti

E.ON, grup de energie cu milioane de clienti carora le furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica in aceasta perioada, a decis sa-i anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu ceva despre care foarte multi nu stiau, mai exact faptul ca pot sa isi plateasca facturile direct in magazine fara sa le tipareasca.

E.ON explica mai jos faptul ca in magazinele sale, putem sa platim factura, daca o primim in format electronic, doar scanand codul de bare, pe care il putem afisa pe ecranul telefonului nostru, astfel ca nu este necesara tiparirea facturii pentru a o plati rapid, iar asta e valabil si in alte puncte de plata din Romania.

Avand in vedere ca atat automatele de plata E.ON Romania, cat si ghiseele bancilor, au cititoare de coduri de bare, e normal sa nu fie neaparat nevoie de tiparirea unei facturi pentru plata ei rapida, astfel ca putem sa eliminam risipa de hartie, doar daca avem factura pe telefon, si putem sa o deschidem, pentru a-i vedea codul de bare.

E.ON Romania ne ofera posibilitatea de a primi factura in format electronic prin simpla activare a unei optiuni din contul nostru de client din platforma MyLine, astfel ca daca vreti sa beneficiati de aceasta facilitate, trebuie doar sa intrati acolo, sa activati optiunea, iar apoi veti primi factura in format electronic in fiecare luna.

๐๐ฅ๐šฬ†๐ญ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ž ๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ข๐œ๐šฬ† ๐ขฬ‚๐ง ๐ฆ๐š๐ ๐š๐ณ๐ข๐ง๐ž๐ฅ๐ž ๐„.๐Ž๐ ๐Ÿ๐šฬ†๐ซ๐šฬ† ๐ฌ๐šฬ† ๐จ ๐ญ๐ข๐ฉ๐šฬ†๐ซ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข: 1. Scaneazฤƒ codul de bare de pe factura electronicฤƒ la robotul din magazin, unde poศ›i plฤƒti cash 2. SAU… Descarci factura รฎn format pdf pe telefon, scanezi codul de bare din document ศ™i faci plata. 3. Scaneaza codul de bare din aplicaศ›ia E.ON Myline dedicat facturii.