BANCA Transilvania te Anunta despre SCHIMBARILE pentru Conturi, ce Trebuie sa Stii!

BANCA Transilvania Anunta despre SCHIMBARILE Conturi Trebuie Stii

BANCA Transilvania te anunta in mod oficial despre schimbarile pe care le-a facut pentru conturi in Romania, iar asta pentru ca trebuie sa stie toti clientii din Romania despre faptul ca incepand de nu foarte mult timp, inclusiv copiii pot avea acces la aplicatia BT Pay, prin intermediul unui cont facut de catre parinti.

BANCA Transilvania explica in mod oficial mai jos cum pot copiii cu varste de 14 – 18 ani sa beneficieze de aceasta facilitate prin intermediul aplicatiei BT Pay, desigur doar cu acordul si supravegherea parintilor, insa totul direct prin aplicatia pentru iPhone si Android, folosita de peste 1 milion de clienti din Romania.

Mai jos puteti vedea explicatii oficiale de la BANCA Transilvania cu privire la aceste modificari, iar asta pentru ca ele se aplica in acest moment pentru toti clientii care au BT Pay, astfel ca daca folositi aplicatia pentru iPhone si Android, e bine sa stiti ce beneficii ne ofera ea in mod oficial, indiferent unde o folosim.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau inclusiv unde trebuie sa intram pe website pentru a vedea mai multe informatii cu privire la felul in care putem sa-i oferi unui copil acces la BT Pay prin intermediul contului nostru, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la toate informatiile oficiale oferite.

Kiddo-ul e independent și are BT Pay-ul lui, dar tu poți să vezi ce face în app. Ambii părinți se pot conecta la BT Pay-ul lui. Învață cum să se descurce cu banii și să pună și deoparte. Îi poți trimite bani direct pe telefon și să îl ajuți în orice situație.

Copiii între 14-18 ani, cu buletin emis în România, cu cont și card pe numele lor, dar pe care tu ești împuternicit. Dacă copilul tău nu are încă un cont la BT, trebuie să vii împreună cu el într-o unitate BT. Îi vezi tranzacțiile și soldul. Îi alimentezi cardul. Îi blochezi sau deblochezi cardurile. Îi setezi limite de tranzacții.