E.ON: Initiativa IMPORTANTA Facuta Special pentru Clientii din Romania

EON Initiativa IMPORTANTA Facuta Special Clientii Romania

E.ON anunta in mod oficial o initiativa foarte importanta pentru clientii din toata Romania, grupul care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, dezvaluind faptul ca a creat un ghid special pentru cei care vor sa isi reduca foarte mult cheltuielile lunare cu energia consumata.

E.ON explica mai jos conceptul nZEB, sau nearle Zero-Energy Building, un ghid special fiind publicat de catre companie pentru toti romanii care sunt la ora actuala dornici sa profite de informatiile care sunt disponibile ca parte a acestei initiative speciale, totul fiind gandit pentru a ne ajuta pe noi, in final.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la E.ON Romania fac referire la casele care au un consum de energie de aproape zero, ceva la care spera sa ajunga foarte multi romani la un moment dat, dar ceva care nu este chiar atat de usor de atins, mai ales ca vorbim despre economii greu de facut, uneori.

E.ON Romania spera sa-i ajuta pe clientii din tara sa aiba facturi lunare mai mici, aceasta initiativa speciala fiind una de care poate sa profite foarte multa lume, mai ales ca totul este gandit intr-un asemenea mod incat sa ne ajute pe noi sa avem cheltuieli cat mai aproape de asteptarile pe care ni le facem.

๐‚๐ž๐š ๐ฆ๐š๐ข ๐›๐ฎ๐ง๐šฬ† ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐œ๐ž๐š ๐ฉ๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐จ ๐ž๐œ๐จ๐ง๐จ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข! De aceea lansฤƒm ๐†๐ก๐ข๐๐ฎ๐ฅ ๐๐ž ๐ž๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐ž๐ง๐ญฬฆ๐šฬ† ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ญ๐ข๐œ๐šฬ† ๐ง๐™๐„๐, o serie de videouri explicative care te pun รฎn temฤƒ cu info ศ™i sfaturi despre cum sฤƒ รฎศ›i eficientizezi bugetul dacฤƒ plฤƒnuieศ™ti sฤƒ construieศ™ti, renovezi sau sฤƒ รฎศ›i achizitionezi o locuinศ›ฤƒ nouฤƒ.

๐‚๐ž ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐š๐ซ๐๐ฎ๐ฅ ๐ง๐™๐„๐ ? ๐ง๐™๐„๐ (๐ง๐ž๐š๐ซ๐ฅ๐ฒ ๐™๐ž๐ซ๐จ-๐„๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ฒ ๐๐ฎ๐ข๐ฅ๐๐ข๐ง๐ ) se referฤƒ la case cu consum de energie aproape zero. Altfel spus, clฤƒdiri cu performanศ›ฤƒ energeticฤƒ foarte ridicatฤƒ, care pe lรขngฤƒ un confort optim, scad costurile de รฎntreศ›inere ศ™i protejeazฤƒ mediul รฎnconjurฤƒtor.