Insula Iubirii: Imaginile EXCLUSIVE de la Antena 1! Ce se Intampla cu Ispitele si Concurentii!

Insula Iubirii Imaginile EXCLUSIVE Antena 1 Intampla Ispitele Concurentii

Insula Iubirii, reality show-ul cu cea mai mare audienta din Romania la ora actuala, are prezentate o serie de imagini exclusive de catre Antena 1, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre dezvaluri in legatura cu ceea ce se intampla intre ispitele si concurentii care participa la ora actuala la competitie.

Insula Iubirii a organizat o petrecere cu tricouri ude, la care desigur ca au participat ispitele feminine, iar baietii prezenti la emisiune au avut parte de un spectacol pe masura asteptarilor, mai ales ca unele dintre ele incearca sa isi cucereasca tintele la ora actuala, deci fac tot ceea ce pot pentru a isi indeplini misiunea.

Mai mult decat atat, intrigile nu s-au oprit la Insula Iubirii, si asta pentru ca vorbim despre foarte multe discutii aprinse intre ispite si concurentii care participa, multe dintre ele fiind dezvaluite in imaginile de mai jos, dar si in cele pe care Antena 1 le-a publicat deja pentru toti cei care sunt dornici sa vada ce se intampla in competitie.

Insula Iubirii va avea un nou episod transmis astazi de catre cei de la Antena 1, iar avand in vedere popularitatea emisiunii, este de asteptat ca si mai multe controverse sa apara in perioada urmatoare, pe masura ce ispitele vor deveni si mai “ispititoare” in incercarea de a-si cuceri “victimele” din emisiune.

Imagini în avans de la petrecerea în tricouri ude a ispitelor de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat la piscină. Ce reacții au avut concurenții când au văzut defilarea. Bianca, plină de remușcări: “Ție ți se pare că am exgerat în seara asta?”. SNEAK PEEK ALERT! Lucrurile se înfierbântă azi în casa băieților! Cum au decis băieții să se distreze vedem în această seară, la Insula Iubirii.