X

WhatsApp ne Explica Oficial ce SCHIMBARI Trebuie sa Facem pe iPhone si Android

WhatsApp ne explica in mod oficial ce schimbari trebuie sa facem pe telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca o serie de noutati care au fost implementate in cadrul aplicatiei sunt disponibile pentru intreaga lume, si e bine sa profitam de ele, cat timp ne sunt oferite oficial.

WhatsApp explica mai jos faptul ca exista de acum posibilitatea de a ne crea un avatar direct de pe iPhone si Android in aplicatia pe care o folosim, fiind oferite si autocolante pentru aceste avatare, ele putand fi trimise direct in chat-urile pe care le avem cu diverse persoane din cadrul platformei de mesagerie.

Mai important decat atat, totusi, WhatsApp Messenger ne vorbeste si despre modul in care putem bloca apelurile de la apelanti necunoscuti, iar asta pentru ca o functionalitate noua este disponibila pentru noi, iar in baza ei ne putem proteja de persoanele cu care nu dorim sa vorbim la un moment dat.

WhatsApp Messenger a implementat aceasta functionalitate dupa ce foarte multa lume a cerut ca ea sa fie oferita in mod oficial, si e bine ca am fost ascultati, ceea ce este o veste excelenta pentru noi, deci e bine sa profitam de aceste beneficii, iar asta pentru ca ele sunt disponibile pentru chiar oricine acum.

Am adăugat câteva actualizări noi interesante la avatarele WhatsApp. 1. acum poți pur și simplu să faci un selfie pentru a-ți crea cu ușurință avatarul. 2 există și mai multe autocolante pentru avatar de folosit în chat-urile tale. Concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat.

Începeți cu Silence Unknown Callers. Priveste si invata. Accesați > Setări > Apăsați pe Confidențialitate > Derulați în jos > Atingeți Apeluri > Apoi atingeți Silențiază apelanții necunoscuți.

This post was last modified on iul. 14, 2023, 1:19 PM 13:19

Disqus Comments Loading...