LIDL ne Surprinde, despre ce SCHIMBARI din Magazine te Anunta Oficial!

LIDL ne Surprinde despre ce SCHIMBARI din Magazine te Anunta Oficial

LIDL, lant de supermarket-uri cu sute de magazine in diverse colturi ale Romaniei la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu ofertele Cupon Plus disponibile pentru cardurile de fidelitate LIDL Plus, accesibile prin aplicatia dedicata.

LIDL ne explica mai jos faptul ca pana la finalul acestei luni sunt disponibile o serie noua de promotii speciale pentru noi in cadrul aplicatiei LIDL Plus, ele putand fi activate de catre oricine chiar acum, si merita sa profita de ele, pentru ca vor disparea dupa ce se incheie campania, si nu se stie cand vor mai reveni.

Puteti vedea mai jos care sunt mesajele transmise de catre cei de la LIDL Romania pentru oricare dintre clientii care vor sa ajunga in magazine, si vor sa profite de cupoanele Cupon Plus, ele fiind unele dintre cele mai interesante disponibile pentru noi in aceasta perioada de la lantul de supermarket-uri din tara.

LIDL Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa profite de aceste oferte speciale, asa ca daca veti decide sa preluati vreuna pentru a cumpara produsele din magazine, ar fi bine sa va uitati cu atentie, pentru ca nu este exclus ca produsele dorite sa nu mai fie disponibile in mod oficial pentru noi.

Activează opțiunea Cupon Plus, iar de fiecare dată când cumperi fructe și legume proaspete, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, primești un cupon cu un premiu. Alege 1 din produsele CADOU. Campania se desfășoară în perioada 01.07 – 31.07.2023, în limita stocului disponibil.

Apasă butonul activează și confirmă înscrierea în campanie în aplicația Lidl Plus. Scanează cardul la casă de marcat de fiecare dată când faci cumpărături. Poți vedea progresul în aplicația Lidl Plus, în zona dedicată Cupon Plus. Activează cuponul și bucură-te de reduceri la cumpărături.