X

WhatsApp se Apropie de Tine, Decizia Oficiala Anuntata pentru Android si iPhone

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori care beneficiaza de serviciile sale in intreaga lume ora actuala, a decis sa faca o schimbare oficiala extrem de importanta pentru telefoanele iPhone si Android, una care aduce platforma mult mai aproape de noi, dar si de nevoile noastre.

WhatsApp a creat in cadrul platformei de mesagerie un chat special prin care vrea sa ne ofere sfaturi pentru folosirea ei de pe telefoanele iPhone si Android, totul fiind gandit pentru ca experienta noastra de utilizare sa fie una cat mai simpla si mai buna, totul fiind vizibil in poza pe care o puteti vedea mai jos.

Mesajele pe care cei de la WhatsApp Messenger le transmite in mod oficial pentru noi prin intermediul acesuti chat oficial, par sa fie destul de similare cu cele pe care le vedem inclusiv pe celelalte canale de comunicare pe care le are platforma de mesagerie, deci daca urmariti compania pe Facebook si Twitter, probabil veti vedea acelasi lucru.

WhatsApp Messenger a creat acest chat oficial in ideea de a ne ajuta sa descoperim informatii relevante care sa ne ajute sa invatam cum sa folosim mai eficient aplicatiile pentru iPhone si Android, momentan el fiind oferit doar in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistemul de operare al celor de la Google.

Bun venit la chat-ul oficial al WhatsApp. Vă vom anunța ce este nou. Veți primi sfaturi pentru a face WhatsApp și mai bun. Puteți oricând să arhivați sau să blocați acest chat. Acesta este un chat securizat, oficial de la WhatsApp. Îl folosim pentru a împărtăși sfaturi, pentru a face anunțuri și pentru a vă anunța despre noile funcții. Nu vă vom cere niciodată informațiile personale.

This post was last modified on iul. 15, 2023, 9:25 AM 09:25

Disqus Comments Loading...