X

E.ON: Noua Hotarare IMPORTANTA Anuntata Oficial MILIOANELOR de Romani

E.ON, grupul din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale catre milioane de romani din diverse colturi ale tarii, a luat o noua hotarare foarte importanta cu privire la felul in care le permite romanilor sa-si incarce masinile electrice in oricare dintre statiile de incarcare rapida pe care le are acum.

E.ON explica mai jos faptul ca pana pe data de 1 septembrie 2023, a luat hotararea de a le oferi in continuare romanilor posibilitatea de a beneficia de preturi preferentiale cand vine vorba despre incarcarea masinilor electrice, asa cum s-a intampla si pana in cursul acestei veri, cand expira oferta actuala.

Cei care au masini electrice, probabil ca stiu deja faptul ca E.ON Drive este o retea de statii de incarcare electrica, pe care E.ON Romania a creat-o pentru a deservi regiuni importante din tara noastra, in care exista destui romani care au masini electrice, si e bine sa va folositi de ea, pentru a beneficia de icnarcare ieftina.

E.ON Romania explica mai jos faptul ca pentru incarcarea lenta la statiile sale, ofera un pret de 1.79 LEI/kW, in timp ce pentru incarcarea rapida percepe un pret de 2.29 LEI/kW, deci puteti alege banii pe care sa ii platiti, si e bine sa va ganditi din timp unde mergeti, eventual sa folositi platformele companiei pentru a rezerva un loc la incarcare.

Până pe 1 septembrie, bucură-te de alegerile tale sustenabile, iar noi îţi oferim preţuri speciale la încărcarea din stațiile E.ON Drive din fiecare weekend: 1,79 lei/kW la stațiile cu încărcare lentă; 2,29 lei/kW la stațiile cu încărcare rapidă. 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐯𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐭̦ 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟖:𝟎𝟎. 𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞

This post was last modified on iul. 16, 2023, 9:57 AM 09:57

Disqus Comments Loading...