X

Insula Iubirii: VIDEO cu Discutiile APRINSE de la Antena 1, Dezvaluirile Surpriza!

Insula Iubirii continua sa ne aduca in atentie controversele care apar intre concurentii si ispitele care participa, sau chiar in interiorul cuplurilor, cel mai popular reality show din Romania fiind in continuare extrem de interesant pentru foarte multi dintre romani, asa cum este si normal, pana la urma, acum.

Insula Iubirii are dezvaluite mai jos cateva dintre controversele momentului, Bianca fiind de parere ca Matei isi joaca bine doar rolul de ispita, si ca nu o place cu adevarat, asa cum ar fi afirmat, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa fie o prea mare surpriza, mai ales ca rolul sau in competitie este doar de a o pacali.

Discutii aprinse la Insula Iubirii au loc intre Razvan si Daria deasemenea, iar asta pentru ca intre cei doi incep sa apara controverse din cauza ispitelor cu care au avut contact, totul in timp ce Iulian vrea sa o vada mai rapid pe Cristina, careia incepe sa ii duca serios dorul, ceva perfect normal pentru un cuplu atat de vechi.

Insula Iubirii ne aduce deasemenea in atentie si relatia Biancai, pe care nu toata lumea o vede chiar asa cum o vede si ea, lucru perfect normal, dar asta va aduce si mai multe controverse, sau discutii foarte aprinse intre ispite si concurenti in cursul urmatoarelor saptamani, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

Bianca crede că Matei joacă doar rolul de ispită și nu o place cu adevărat. Primele discuții aprinse între Răzvan și Daria: “Cu atitudinea asta cred că o să mai vorbești cu pereții.” Iulian, în lacrimi din cauza dorului de Cristina! Bianca: “Ele nu sunt neapărat de acord cu felul în care văd eu relația mea.” Discuții în contradictoriu între Daria și Răzvan: “Vrei să alegi calea pe care o alege și Cecilia?”

This post was last modified on iul. 16, 2023, 11:32 AM 11:32

Disqus Comments Loading...