Ministrul Mediului: 2 Anunturi de IMPORTANTA Mare pentru Romania, ce Transmite Oficial

Ministrul Mediului 2 Anunturi IMPORTANTA Mare Romania Transmite Oficial

Ministrul Mediului a decis sa transmita 2 mesaje oficiale foarte importante pentru romanii din intreaga tara, iar asta deoarece Mircea Fechet vorbeste, in primul rand, despre una dintre prioritatile mandatului sau, protectia mediului si cetatenilor din judetul Bacau, unde a vizitat doua obiective de investitii.

Ministrul Mediului vorbeste deasemenea mai jos despre ceea ce a vazut cand a participat la Zilele Medicale ale Spitalului Moinesti, acolo unde a intalnit atat reprezentantii spitalului, cat si cadrele medicale, dar si oamenii din mediul academic, iar mai multe detalii despre tot puteti citi chiar acum mai jos.

“Protecția mediului și a cetățenilor din județul Bacău rămâne una dintre prioritățile mandatului meu. Am vizitat aici două obiective de investiții derulate de Apele Române Siret. Prima oprire a fost la barajul Poiana Uzului, unde este în curs de execuție lucrarea de reabilitare a două din cele trei goliri de fund ale barajului, iar apoi am mers să vedem progresele realizate la lucrările de apărare împotriva inundațiilor atât pe râul Trotuș, cât și pe pârâul Ciobănuș.

Sunt lucrări care pun în siguranță infrastructura de apărare din bazinul Siretului și îi asigura buna funcționare. M-am asigurat că specialiștii ABA Siret au la dispoziție toate resursele pentru a finaliza în termen proiectul, astfel încât efectul acestora asupra comunităților să fie unul minim. Mă bucur că l-am avut alături de mine și pe fostul ministru al Mediului, Tánczos Barna.

Ultima dată când am venit aici împreună, domnul ministru a decis să aloce finanțare pentru aceste lucrări vitale. Consider esențial să putem continua dialogul și colaborarea în acest sens, pentru că mediul într-adevăr nu are culoare politică, ci este un bun comun pe care trebuie să-l protejăm împreună.

M-am bucurat să particip și în acest an la Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești, un eveniment care aduce împreună unii dintre cei mai dedicați profesioniști din domeniul sănătății și cercetării. Pe lângă a XVIII-a ediție a acestui eveniment, astăzi sărbătorim și 150 de ani de activitate ai Spitalului Municipal de Urgență.

Un secol și jumătate de angajament continuu pentru îmbunătățirea sănătății și a calității vieții cetățenilor noștri! Îi mulțumesc domnului primar liberal Valentin Vieru pentru invitația de a fi parte a acestei tradiții și îl felicit pentru importanța pe care o acordă sănătății, un angajament vizibil prin investițiile constante în modernizarea sistemului sanitar din comunitate.”