WhatsApp ne AVERTIZEAZA ca sa Nu ne STRICAM Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp AVERTIZEAZA Nu ne STRICAM Telefoanele iPhone Android

WhatsApp ne avertizeaza in mod oficial pentru a ne ajuta sa nu ne stricam telefoanele iPhone si Android atunci cand folosim platforma de mesagerie, iar asta deoarece in atentia noastra este adusa problema foarte serioasa a fisierelor suspecte care pot fi transferate prin intermediul platformei oricand.

WhatsApp explica mai jos de ce trebuie sa fim extrem de atenti la aceste tipuri de fisiere, iar asta pentru ca ele pot fi distribuite foarte usor si rapid prin platforma de catre oricine, iar daca nu suntem atenti si le descarcam, apoi le accesam, in telefoane, s-ar putea sa regretam foarte serios decizia.

Despre fișierele suspecte

Pentru unele fișiere pe care le partajați sau le primiți într-un chat, este posibil să primiți un mesaj de eroare.

Dacă sunteți expeditorul, veți vedea această fereastră pop-up:

Acest fișier este într-un format neobișnuit care poate indica că este periculos, corupt sau nu este acceptat în alt mod pe WhatsApp. Pentru măsuri de siguranță, acest fișier nu poate fi trimis.

Dacă sunteți destinatarul, veți vedea această fereastră pop-up:

Acest fișier a fost trimis într-un format neobișnuit care poate indica că este periculos, corupt sau nu este acceptat în alt mod pe WhatsApp. Pentru măsuri de siguranță, acest fișier nu poate fi deschis.

Această notificare poate apărea atunci când un fișier este suspectat a fi rău intenționat sau într-un format neacceptat de WhatsApp.

Dacă primiți un fișier care poate fi deschis, asigurați-vă că aveți încredere în expeditor înainte de a-l deschide.

WhatsApp efectuează automat verificări pentru a determina dacă un fișier este suspect, pentru a se asigura că formatul este acceptat pe WhatsApp și nu blochează aplicația de pe dispozitiv.

Pentru a vă proteja confidențialitatea, aceste verificări au loc în întregime pe dispozitivul dvs. și, din cauza criptării de la capăt la capăt, WhatsApp nu poate vedea conținutul mesajelor dvs.

Pentru a afla mai multe despre cum să rămâneți în siguranță pe WhatsApp, citiți acest articol.