X

Volodimir Zelenski: Ucraina Nu va Renunta Vreodata la Suveranitatea EI

Volodimir Zelenski anunta ca Ucraina nu v arenunta la suveranitatea ei vreidata, in ciuda agresiunii Rusiei, iar asta pentru ca armata ucraineana va continua sa lupte fara oprire pentru a proteja teritoriile libere si a elibera teritoriile ocupate deja.

Volodimir Zelenski detaliaza mai jos curajul de care dau dovada ucrainienii la ora actuala pentru a-si proteja tara impotriva Rusiei, si soldatii ucrainieni vor continua sa lupte fara oprire in lunile urmatoare pentru a-si apara tara.

“Țara noastră nu va renunța niciodată la suveranitatea sa. Acest lucru este deja evident pentru toată lumea din lume. Și orice ar fi teroarea rusă, știm că libertatea ucraineană va fi în continuare păstrată și va predomina.

În fiecare an, Ucraina va deveni mai puternică și va ajuta alte națiuni libere să-și protejeze suveranitatea și să construiască securitatea comună. Ucraina poate face asta. Se poate, deoarece liniile și cuvintele documentelor noastre fundamentale de stat sunt susținute de forța și determinarea poporului nostru.

Milioane de ucraineni pentru care libertatea statului nostru este libertatea lor personală. Onorând libertatea Ucrainei, suveranitatea Ucrainei și puterea Ucrainei, ne onorăm întotdeauna eroii. Diferiți oameni care au luptat și încă luptă pentru Ucraina și cărora le datorăm libertatea.

Securitatea continentului nostru începe aici cu suveranitatea și puterea Ucrainei. Glorie Ucrainei!

Lumea crede în Ucraina. Lumea este inspirată de curajul nostru, inspirată de eroii noștri. Și cel mai important, ucrainenii cred în Ucraina, ucrainenii văd de ce suntem capabili cu toții când suntem împreună. Suntem cei mai puternici în unitate.”

This post was last modified on iul. 16, 2023, 11:20 PM 23:20

Disqus Comments Loading...