X

WhastApp iti Explica Metoda de Deblocare a unui Cont Banat pe iPhone si Android

WhatsApp iti explica in mod oficial metoda prin care poti debloca un cont care a fost banat/interzis/blocat in cadrul platformei pentru iPhone si Android, lucru care se poate intampla in orice moment, in special daca folositi o versiune neautorizata a aplicatiei, ele fiind complet interzise de companie.

WhatsApp ofera mai jos informatii foarte importante cu privire la modalitatile prin care putem sa recuperam un cont, si ele va pot fi de foarte mare folos daca ajungeti intr-o situatie de acest gen, asa ca e bine sa invatati ceea ce trebuie sa faceti, pentru a putea folosi platforma de mesagerie pe iPhone si Android.

Despre eliminarea interzicerii contului

Vă putem interzice contul dacă sistemul nostru semnalează activitatea contului dvs. ca o încălcare a Termenilor și condițiilor noastre. După ce vă examinăm activitatea contului, este posibil să eliminăm interdicția, astfel încât să aveți acces la WhatsApp.

Dacă contul dvs. a fost interzis și a fost anulat, va trebui să vă reînregistrați numărul de telefon pe WhatsApp pentru a vă asigura că aveți acces. Puteți vizita site-ul nostru pentru a descărca WhatsApp sau aplicația WhatsApp Business.

Cele mai bune practici pentru utilizarea WhatsApp

Pentru a evita ca contul dvs. să fie interzis în viitor, ar trebui să respectați următoarele:

  • Obțineți permisiunea persoanelor de contact înainte de a le adăuga la un grup.
  • Comunicați numai cu utilizatorii pe care îi cunoașteți și cu cei care doresc să primească mesaje de la dvs.
  • Nu trimiteți mesaje promoționale sau repetitive nesolicitate.
  • Urmați Termenii și condițiile noastre.
  • Descărcați WhatsApp numai din surse de încredere, cum ar fi Google Play Store sau Apple App Store. Puteți vizita site-ul nostru pentru a descărca WhatsApp sau aplicația WhatsApp Business.

Termenii și condițiile noastre

Vă recomandăm să examinați cu atenție secțiunea „Utilizarea acceptabilă a serviciilor noastre” din Termenii și condițiile noastre pentru a afla mai multe despre utilizările adecvate ale WhatsApp și activitățile care încalcă Termenii și condițiile noastre. Rețineți că putem restabili interzicerea contului dacă activitatea contului continuă să încalce Termenii și condițiile noastre.

Notă: nu oferim asistență pentru aplicații, dispozitive sau versiuni de WhatsApp neacceptate sau dispozitive cu jailbreak sau rootate. Aflați mai multe despre sistemele noastre de operare acceptate în acest articol. Pentru mai multe informații despre aplicațiile neoficiale și de ce nu acceptăm aceste aplicații, puteți consulta acest articol.

This post was last modified on iul. 17, 2023, 12:27 AM 00:27

Disqus Comments Loading...