BRD Romania Explica Oficial ce Ofera GRATUIT Romanilor Interesati, in Iulie

BRD Romania Explica Oficial Ofera GRATUIT Romanilor Interesati Iulie

BRD Romania, una dintre bancile cele mai mari si mai importante din tara noastra, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce le da gratuit in aceasta perioada, pentru a se putea bucura de o experienta speciala in cadrul Saptamanei Modei de la Milano, o excursie gratuita fiind oferita de catre banca, in cadrul unei campanii speciale.

BRD Romania explica mai jos ceea ce face in aceasta perioada, mai exact le ofera romanilor posibilitatea de a isi face un Card Platinum BRD Mastercard, iar asta le asigura inscrierea in mod automat in promotia care este acum in derulare, si desigur ca trebuie sa il aiba activ inclusiv in momentul in care se face extragerea castigatorilor, pentru a putea fi validati.

Conform celor de la BRD, nu trebuie sa facem altceva decat sa folosim cardurile, as acum am face-o in mod obisnuit, si vom fi automat inscrisi pentru a castiga premiile oficiale, iar mai jos aveti si mai multe informatii cu privire la beneficiile pe care le ofera Cardul Platinum al bancii la ora actuala in Romania.

Ia-ți pachetul de cont curent Card Platinum BRD Mastercard și poți câștiga o experiență VIP pentru două persoane la Săptămâna Modei de la Milano. Cu un cont curent atașat, ambele cu comision 0. Serviciu de internet și mobile banking cu care faci banking când și cum vrei tu. Activează-l și vei putea să faci transferuri în lei, gratuit, către orice alt cont în lei deschis la orice bancă din România.

Poți retrage lei sau valută oricând și gratuit de la orice bancomat din România și din străinătate. De la bilete considerate sold out, la idei de vacanțe extravagante sau hobby-uri, poți lăsa pregatirile în seama reprezentanților Concierge 24/7, iar tu te vei bucura pe deplin de experiențele dorite.