X

LIDL ne Confirma Toate SCHIMBARILE din Magazinele Romaniei

LIDL, companie care detine un numar mare de supermarket-uri in diverse colturi ale Romaniei la ora actuala, a decis sa confirme in mod oficial toate schimbarile pe care le-a facut in magazinele sale, iar asta pentru ca vrea sa aduca in atentie oamenilor tot ceea ce urmeaza sa poat acumpara chiar acum.

LIDL explica mai jos in mod oficial faptul ca incepand de acum avem oferite noi cupoane de reduceri in cadrul aplicatiei LIDL Plus, cea care ne ofera optiunea de a avea inclusiv un card de fidelitate, astfel incat sa beneficiem de o serie de reduceri speciale, disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp.

Puteti vedea mai jos ca separat de ofertele speciale pentru LIDL Plus, cei de la LIDL Romania mai au si alte reduceri speciale, care sunt oferite la ora actuala in Romania pentru oricare dintre clientii din toata tara, in oricare dintre magazine, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la toate promotiile disponibile.

LIDL Romania are aceste oferte speciale disponibile atat pe website-ul sau, cat si in cadrul aplicatiei LIDL Plus, astfel ca voi decideti unde anume doriti sa le vedeti, si cum sa profitati de ele, inainte sa dispara pentru totdeauna, pentru ca e foarte posibil sa nu le mai vedeti din nou prea curand, din pacate.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Au revenit bunătățile în stil alpin! Descoperă oferta #Alpenfest de luni. De luni te așteptăm cu oferte la pijamale, lenjerii de pat și alte accesorii necesare pentru un dormitor și un somn relaxant.

This post was last modified on iul. 18, 2023, 12:29 AM 00:29

Disqus Comments Loading...