X

WhatsApp: TREBUIE Sa faci Asta IMEDIAT in Aplicatia din iPhone si Android

WhatsApp le spune utilizatorilor de telefoane iPhone si Android ceea ce trebuie sa faca acum in cadrul aplicatiei pe care o folosesc, iar asta deoarece vorbim despre un avertisment pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore, mai ales daca foloseste de ceva vreme aplicatia in propriul dispozitiv, asa cum fac destui de multi.

WhatsApp le spune utilizatorilor cu iPhone si Android sa activeze imediat functia de verificare in 2 pasi pentru autentificare, iar asta pentru ca asa se impiedica logarile neautorizate in cadrul aplicatiei de mesagerie, lucru extrem de important pentru a se impiedica inclusiv furturile conturilor pe care le avem.

Despre verificarea în doi pași

Verificarea în doi pași este o caracteristică opțională care adaugă mai multă securitate contului tău WhatsApp. Veți vedea ecranul de verificare în doi pași după ce vă înregistrați cu succes numărul de telefon pe WhatsApp. Puteți afla cum să activați verificarea în doi pași în articol.

Când activați verificarea în doi pași, aveți opțiunea de a vă introduce adresa de e-mail. Acest lucru permite WhatsApp să vă trimită prin e-mail un link de resetare în cazul în care vă uitați vreodată PIN-ul și vă ajută, de asemenea, să vă protejați contul.

Pentru a vă ajuta să vă amintiți codul PIN, WhatsApp vă va solicita să introduceți periodic codul PIN. Din păcate, nu există o opțiune pentru a dezactiva acest lucru fără a dezactiva funcția de verificare în doi pași. Aflați mai multe despre gestionarea setărilor de verificare în doi pași în acest articol.

Notă: PIN-ul de verificare în doi pași este diferit de codul de înregistrare din 6 cifre pe care îl primiți prin SMS sau apel telefonic. Puteți afla mai multe despre înregistrare în acest articol.

This post was last modified on iul. 18, 2023, 12:53 AM 00:53

Disqus Comments Loading...