Esti Client BCR Romania ? ATENTIONAREA Emisa de catre Banca pentru Romani!

Esti Client BCR Romania ATENTIONAREA Emisa Banca Romani

Daca esti client al BCR Romania, atunci este foarte important sa afli despre o atentionare noua pe care banca a emis-o in aceasta seara, si care aduce in imediata atentie a tuturor oamenilor o serie de masuri pe care institutia financiara le aplica in mod oficial incepand de acum, pentru oricine este interesat.

BCR Romania a decis sa deruleze o serie de lucrari de mentenanta in cursul urmatoarelor ore, astfel ca o serie de servicii online pe care le ofera pentru clienti, vor deveni indisponibile, asa cum s-a intamplat si in trecut, si este important sa stiti ce se intampla, pentru ca e posibil sa aveti probleme daca nu le puteti folosi.

Conform celor de la BCR, vorbim despre servicii de mentenanta care vor afecta aplicatiile George Web si App, dar si echipamentele MFM, care vor functiona numai in modul ATM, insa pe de alta parte bancomatele vor putea fi utilizate in mod obisnuit, deci vom putea retrage bani fara probleme, cel putin teoretic.

BCR spune ca lucrarile de mentenenta ar trebui sa dureze doar o ora intre 23:30 si 00:30, deci problemele ar trebui sa aiba o durata foarte limitata in timp, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru noi, mai ales ca vorbim despre destule servicii online care sunt afectate serios de ceea ce se intampla in aceasta seara.

Astazi, 19 iulie, intre 23:30 – 00:30, se vor efectua lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile: George Web si App, Operatiunile la ATM, POS nu vor fi impactate, echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM. Ramanem disponibili non-stop la *2227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.