X

Italia: Declaratii Oficiale de ULTIMA ORA, Masurile IMPORTANTE ce Sustin Aderarea Romaniei la Schengen

Italia a luat in ultimele luni o serie de masuri foarte importante, care sustin intr-o foarte buna masura aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca o serie de declaratii oficiale venite de la vicepresedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, ne dezvaluie ceea ce se intampla “in spatele usilor inchise”, dar ajuta tara noastra.

Italia este, conform vicepresedintelui CE, o tara care joaca un rol cheie in semnarea noului pact privind migratia, si sistemul de azil, iar asta s-a vazut foarte clar si in faptul ca Giorgia Meloni a mers impreuna cu Mark Rutte si Ursula Von der Leyen in weekend in Tunisia, pentru a semna un acord care sa reduca si mai mult migratia catre Europa.

Italia este una dintre tarile care este cel mai mult afectata de migratia ilegala, iar situatia ajunge intr-un punct in care este nevoie de masuri tot mai active pentru a se reduce numarul migrantilor care ajung in UE, si ceea ce face guvernul de la Roma ajuta la aderarea Romaniei la Schengen, poate chiar in 2023, daca pactul va fi semnat cat mai curand.

“Italia joacă un rol cheie în asigurarea unui acord european privind migrația și azilul. Mă bucur să mă întâlnesc cu premierul Giorgia Meloni astăzi la Roma. Italia joacă un rol cheie în asigurarea unui acord UE privind migrația și azilul – lucru pe care trebuie să-l vadă europenii care vor merge la vot anul viitor.

Italia este cu adevărat o forță pentru stabilitate în Europa și în Marea Mediterană. Am fost aici împreună cu o lună în urmă pentru a lansa un nou parteneriat cu Tunisia. Pentru prima dată în decenii, sudul mediteranean al Europei nu urmărește, ci conduce.”

This post was last modified on iul. 19, 2023, 12:28 PM 12:28

Disqus Comments Loading...