X

WhatsApp: Informare IMPORTANTA privind Aplicatia pentru Telefoanele Android

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreag lume la ora actuala, cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, ii anunta in mod oficial pe cei cu telefoane Android cum isi pot proteja aplicatia prin utilizarea sistemelor de securitate biometrica disponibile pentru telefoanele lor.

WhatsApp explica foarte clar mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a putea beneficia de acest sistem, unul care ar trebui sa ne ofere posibilitatea de a proteja suplimentar aplicatia pentru telefoanele Android, totul fiind extrem de usor de utilizat, daca sunteti cu adevarat dornici de acest lucru.

Cum puteți folosi funcția de blocare a aplicației pe Android

Ca măsură suplimentară de confidențialitate, puteți activa funcția de blocare a WhatsApp pe telefon. Dacă o activați, va trebui să folosiți amprenta sau recunoașterea facială pentru a debloca aplicația. Puteți răspunde la apeluri chiar dacă aplicația este blocată.

Pentru a folosi această funcție, va trebui să vă configurați datele biometrice, cum ar fi scanarea amprentei digitale sau a feței, în setările telefonului.

Activarea funcției de blocare a aplicației

  1. Deschideți WhatsApp > atingeți Mai multe opțiuni > Setări > Confidențialitate.
  2. Glisați până jos, apoi atingeți Blocarea aplicației.
  3. Activați Deblocați biometric.
  4. Atingeți senzorul de amprentă sau scanați-vă fața pentru a confirma.
  5. Puteți selecta cât timp vreți să treacă înainte să vi se ceară autentificarea prin amprentă.
    1. Activați Afișați conținut în notificări dacă vreți să previzualizați textul mesajelor în cadrul notificărilor pentru mesajele noi.

Blocarea prin amprentă este disponibilă doar pe dispozitivele Android cu senzor de amprentă care rulează Android 6.0+ și acceptă API-ul Google pentru amprente.

Scanarea feței este disponibilă doar pe dispozitivele Android prevăzute cu scanner facial.

Această funcție nu este acceptată pe Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Galaxy Note 8.

Autentificarea prin recunoașterea feței sau amprentei are loc în întregime pe dispozitivul dumneavoastră. Din proiectare, WhatsApp nu vă poate accesa informațiile biometrice stocate de sistemul de operare al dispozitivului.

This post was last modified on iul. 19, 2023, 9:07 AM 09:07

Disqus Comments Loading...