CEC Bank isi Anunta Oficial Clientii privind SCHIMBARILE Importante din Romania

CEC Bank Anunta Oficial Clientii SCHIMBARILE Importante Romania

CEC Bank, institutie financiara cu un numar foarte mare de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte pe toti in legatura cu o schimbare extrem de importanta, in baza careia incepand de la ora actuala, prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android putem face ceva ce putea fi realizat doar la banca.

CEC Bank a decis ca in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, sa implementeze o functionalitate noua, in baza careia putem sa rambursam anticipat creditele in LEI si EURO, fara a ajunge efectiv la banca pentru a realiza acest proces, lucru care era obligatoriu pana in momentul de fata.

Puteti vedea mai jos cat de simplu se poate face o rambursare a unui credit direct din aplicatia celor de la CEC Bank, banii pe care ii putem folosi fiind preluati din conturile noastre, astfel ca in doar cateva secunde putem rezolva ceva ce in mod normal putea dura pana la cateva zeci de minute, sau chiar mai mult.

CEC Bank are implementate in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android o varietate de functii importante, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor optiuni mai multe sa beneficieze de control mai mare asupra conturilor bancare direct din aplicatia pentru mobile banking, asa ca merita sa profitam de ele.

Avem vești! De-acum poți rambursa anticipat creditele în LEI și EUR, cu sau fără garanții imobiliare, direct de pe telefon, fără nicio grijă. Accesează aplicația de Mobile Banking CEC app și intră în secțiunea Portofoliu. Află mai multe pe website. PS. Rambursarea anticipată a creditelor se poate realiza și din Internet Banking sau magazinul virtual CEC_IN.