X

E.ON: Explicatiile Oficiale IMPORTANTE pentru Romani, ce ne Aduce in Atentie!

E.ON a decis sa aduca in atentia clientilor din toata Romania, dar si a romanilor, in general, o serie de explicatii oficiale foarte importante pe care trebuie sa le stim acum, iar asta pentru ca in baza lor ne ajuta sa facem cele mai bune alegeri pentru a avea locuinte eficiente din punct de vedere energetic.

E.ON explica mai jos cum trebuie sa ne uitam serios la o casa eficienta energetic, fie ca este vorba despre constructia ei, sau despre renovare, in ambele situatii fiind vorba despre decizii importante pe care ar trebui sa le luam pentru a avea case care sa necesite cat mai putin in materie de costuri de energie.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, E.ON Romania ne aduce in atentie website-ul sau special gandit pentru a facilita acces la informatii extrem de serioase cu privire la eficienta energetica a caselor noastre, si e bine sa stim inclusiv aceste lucruri, pentru ca in baza lor putem face economii serioase, daca vrem.

E.ON Romania nu este singura companie de energie care ofera informatii de acest gen pentru clientii din toata tara, ci exista si altele care ne sunt aduse in atentie de catre cei de la ENEL si ENGIE, asa ca daca vreti sa aflati informatii cat mai detaliate, puteti sa mergeti la oricare dintre ele pentru a vede detaliile.

Fie că vrei să contruiești, renovezi sau să achiziționezi o locuință, 𝐆𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐧𝐙𝐄𝐁 îți sare în ajutor cu sfaturi pentru a scădea costurile de întreținere! Află cum poți să ajungi la confort optim și în același timp să fii prietenos cu mediul – mai multe detalii pe #StatiaDeEnergie E.ON.! Dacă ai întrebări despre ghidul #nZEB și #eficientaenergetica, lasă-le pe Facebook sau Youtube, iar Daniel îți va răspunde în ultimul episod din serie.

This post was last modified on iul. 20, 2023, 1:20 PM 13:20

Disqus Comments Loading...