X

Austria: Vesti Proaste de ULTIMA ORA pentru Romania, Cum BLOCHEAZA Bulgaria Aderarea la Schengen

Austria continua sa fie una dintre problemele cele mai mari cand vine vorba despre aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca guvernul de la Viena este ferm hotarat sa nu renunte la veto-ul sau, insa separat de asta vine si problema Bulgariei cu Olanda, iar asta deoarece e nevoie de si mai multa munca din partea ei.

Austria ne blocheaza accesul la Schengen chiar daca Romania are reformele si legislatia facute pentru aderare, Bulgaria inca mai are nevoie de schimbari legislative si constitutionale, premierul tarii spunand ca ele trebuie facute acum, pentru a multumi Olanda si guvernul lui Karl Nehammer, iar in toamna trebuie chemati experti europeni la granite.

Austria nu vrea nici Bulgaria in Schengen, impreuna cu Romania, iar dosarul aderarii vizeaza ambele tari, asa ca pana cand bulgarii isi vor rezolva problemele legislative, nici Karl Nehammer si nici Olanda, nu vor permite aderarea tarii, ceea ce desigur ca blocheaza inclusiv aderarea tarii noastre, fara a se sti cand anume s-ar putea schimba aceste hotarari europene.

“Trebuie să ne facem temele, trebuie adoptate legi pentru comisia anti-mafia, trebuie să înceapă lucrările de modificare a Constituției. Țările de Jos sunt preocupate în primul rând de lupta împotriva corupției. Trebuie să intensificăm activitatea la frontiere și să invităm experți din UE în toamnă pentru a vedea ce facem pe teren.

Trebuie să ne facem temele, trebuie adoptate legi pentru comisia anti-mafia, trebuie să înceapă lucrările de modificare a Constituției. Țările de Jos sunt preocupate în primul rând de lupta împotriva corupției. Trebuie să intensificăm activitatea la frontiere și să invităm experți din UE în toamnă pentru a vedea ce facem pe teren.”

This post was last modified on iul. 21, 2023, 4:12 PM 16:12

Disqus Comments Loading...