X

BCR Romania: Decizia EXCLUSIVA Anuntata pentru Clientii Romani din Tara

BCR Romania, una dintre institutiile financiare cele mai importante din Romania la ora actuala, a hotarat sa aduca in atentia clientilor din toata tara faptul ca le ofera, in mod exclusiv, posibilitatea de a cumpara inaintea altor romani bilete pentru concertul Coldplay, care va avea loc peste 1 an de zile.

BCR Romania spune mai jos ca pe 12 iunie 2024 vine Coldplay in Romania, iar daca sunteti interesati sa cumparati bilete pentru concert, atunci puteti sa o faceti inaintea celorlalti romani, daca aveti un card Mastercard de la BCR, biletele urmand a fi oferite din 25 iulie chiar pe website-ul bancii, pentru cine e interesat.

Puteti vedea mai jos si ce spune BCR din punct de vedere al procedurii prin care putem cumpara biletele, care ne sunt oferite in mod exclusiv de catre banca, totul fiind extrem de simplu de realizat, asa cum este si normal, iar oricine poate sa profite de tot chiar incepand cu data de 25 iulie, in Romania.

BCR le va permite oricaror clienti care au carduri Mastercard George, sa cumpere bilete pentru concertul Coldplay, asa ca merita sa va uitati cu atentie la momentul in care totul va fi deschis, si sa nu uitati ca puteti cumpara un maxim de 4 bilete de persoana, atat timp cat exista disponibile bilete de cumparat.

Coldplay vine în premieră, în România, pe 12 Iunie 2024. Turneul Music of the Spheres World Tour, promovează cel de-al 9-lea album, semnat de trupa britanica și lansat în Octombrie 2021. Dacă ești posesor de card BCR Mastercard sau George Mastercard, ți-am pregătit un beneficiu, în exclusivitate.

Pe 25 iulie 2023, de la ora 15:00, dacă ai card BCR Mastercard sau George Mastercard, ai acces, în exclusivitate, la presale și poți cumpăra maximum 4 bilete. Pe 25 iulie, vei putea da click pe butonul “Vreau Bilet”. În pagina de achiziționat bilete, selectezi că ești client BCR Mastercard sau George Mastercard și introduci primele 6 cifre ale cardului.

This post was last modified on iul. 21, 2023, 6:59 PM 18:59

Disqus Comments Loading...