X

E.ON: Anunt de ULTIMA ORA privind Facturile Romanilor, Ce aduce in ATENTIE!

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din toata Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in atentie oamenilor pterutile pe care le-au platit in baza consumului inregistrat, iar asta pentru ca ele au fost mai mici decat cele ale pietei, cel putin in unele cazuri, si multa lume a inceput sa primeasca mesaje de acest gen.

E.ON le explica in email-uri clientilor faptul ca, in comparatie cu pretul normal de 0.31 LEI/kWh al pietei de gaze naturale, le-a facturat multora preturi mai mici, mult mai mici in anumite cazuri, ceea ce a adus si costuri mai mici pentru facturi, cel putin in comparatie cu ceea ce ar fi platit daca pretul era cel standard al pietei.

Mesajele pe care E.ON Romania le trimite romanilor acum, au menirea de a le pune in vedere oamenilor faptul ca in cadrul companiei ar exista interesul ca romanii sa beneficieze de preturi foarte bune pentru facturile de gaze naturale, ceea desigur ca ar trebui sa conteze pentru destul de multi oameni, in final.

E.ON Romania a trimis email-uri de acest gen catre toti clientii sai care au beneficiat de preturi la gaze mai mici decat cele ale pietei, valoarea minima putand ajunge chiar si pana la 0.24742 lei/kWh, dar asta depinde atat de tipul de client, cat si de zona in care beneficiaza de aceste servicii oferite de companie.

Chiar și în perioadele agitate și incerte se pot întâmpla lucruri bune care contribuie la întărirea relației dintre tine și noi, furnizorul tău de energie. Așa cum deja te-am obișnuit, revenim către tine ori de câte ori e important să cunoști detalii despre evoluția pieței de energie.

Încă de anul trecut ți-am facturat consumul de gaze naturale la un preț mai mic decât prețul plafonat. Față de prețul de plafon de 0.31 lei/kWh, tva inclus, prețurile la care tu ai fost facturat în perioada noiembrie 2022 – iunie 2023 sunt… Nu este mult, dar nici puțin, în contextul crizei energetice prin care trece Europa. Aceste date sunt o mică victorie de care ne bucurăm împreună.

This post was last modified on iul. 21, 2023, 4:56 PM 16:56

Disqus Comments Loading...