X

Kaufland da GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Romanilor din TOATA Tara

Kaufland a decis sa dea gratuit vouchere de cumparaturi pentru romanii din toata tara, lantul de hypermarket-uri cu un numar mare de magazine in diverse colturi ale tarii, anuntand in mod oficial faptul ca ofera 100 de vouchere de 100 de LEi fiecare, in anumite conditii despre care puteti citi mai jos.

Kaufland vorbeste mai jos despre noule arome de chips-uri Chio Chips, care sunt disponibile pentru romanii din toata tara incepand de acum, iar cei care sunt dornici sa le incerce, au posibilitatea de a castiga unul dintre cele 100 de vouchere in valoare de 100 de LEi fiecare, pentru o perioada limitata de timp.

Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste vouchere, ar trebui sa inscrieti bonul fiscal pe website-ul competitiei, iar asa intrati in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 100 de vouchere Kaufland Romania in valoare de 100 de LEI fiecare, ele fiind oferite pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania acum.

Kaufland Romania vorbeste despre aceasta promotie speciala chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de campanie, ar fi bine sa mergeti pentru a va bucura de ea, atat timp cat este disponibila, inainte sa dispara pentru totdeauna din cadrul website-ului si a lantului de hypermarket-uri.

Noile arome Chio sunt aici și au un super concurs pentru tine. Cumpără orice produs CHIO CHIPS, înscrie bonul fiscal pe www.chio.ro și poți câștiga unul din cele 100 de vouchere Kaufland în valoare de 100 de lei!

This post was last modified on iul. 21, 2023, 12:14 AM 00:14

Disqus Comments Loading...