WhatsApp: TREBUIE sa Stii despre Aceste IMPORTANTE Mesaje Oficiale pentru iPhone si Android

WhatsApp TREBUIE Stii Aceste IMPORTANTE Mesaje Oficiale iPhone Android

WhatsApp a decis sa ne transmita o serie de mesaje oficiale foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android, compania din spatele celei mai mari platforme de mesagerie din intreaga incercand sa ne puna in vedere nivelurile de siguranta pe care ni le ofera cand vine vorba despre conversatiile pe care le avem.

WhatsApp vorbeste mai jos despre felul in care a fost gandita securitatea aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone si Android, si functiile importante care au menirea de a ne tine conversatiile in siguranta, fie ca este vorba despre cele purtate deja, sau le cele pe care le purtam in timp real.

Puteti vedea mai jos ca WhatsApp Messenger ne pune in vedere o serie de functii extrem de importante pentru asigurarea unei experiente cat mai sigure si mai bune pe telefoanele iPhone si Android, astfel ca trebuie sa fim mereu foarte vigilenti in legatura cu ceea ce facem atunci cand folosim aplicatia de mesagerie.

WhatsApp Messenger vreau intotdeuana sa ne ofere cele mai sigure si mai bune servicii pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca este foarte bine sa stim cu totii ceea ce se intampla cand folosim aplicatia, pentru a comunica in cele mai bune conditii cu oricare dintre persoanele noastre apropiate, sau nu.

Există întotdeauna un alt nivel de confidențialitate de descoperit pe WhatsApp, asigurându-vă confidențialitatea în siguranță în fiecare dimensiune. Straturile de protecție ale WhatsApp sunt ChatLock, Verificarea confidențialității, Blocheaza apelanții necunoscuți, Criptare end-to-end, Vizualizare o dată cu blocarea capturii de ecran, Verificare în doi pași. Punem intimitatea pe primul loc. Mesaj privat cu mai multe straturi de protecție.