X

ENEL: Mesajul IMPORTANT pentru Toti Clientii Romani Transmis Oficial

ENEL aduce in atentia tuturor clientilor din Romania un mesaj oficial important prin care vrea sa le puna in vedere ceea ce toti ar trebui sa stie acum, mai exact ceea ce pot face daca sunt interesati sa-si instaleze un sistem de panouri fotovoltaice, care le poate aduce economii serioase de costuri cu energia electrica.

ENEL explica mai jos ceea ce putem face din acest punct de vedere, iar asta pentru ca utilizarea panourilor fotovoltaice ne ajuta sa producem energie atat pentru consum propriu, cat si pentru a retrimite in sistemul energetic national, si eventual a produce bani de pe urma a ceea ce generam pe cont propriu.

Dupa cum prea bine stiti deja, ENEL Romania poate sa ne ofere solutii de sisteme de panouri fotovoltaice, dar si solutii pentru instalarea acestora, asa ca nu ramane decat ca noi sa ne decidem ce vrem sa facem cand vine vorba despre aceste sisteme, si sa hotaram cat vrem sa investim intr-un asemenea sistem.

ENEL romania nu este singura companie care ofera servicii de aces gen, altele avand deasemenea solutii similare, asa ca este important sa ne uitam cu atentie la toate optiunile posibile, pentru a o alege pe cea care este cea mai buna pentru noi.

Tu știi că un sistem de panouri fotovoltaice te ajută să #FiiSmartPeEnergie și pe timp de vară, și în sezonul rece? Află mai multe de la Denisa, care a ales să-și instaleze un sistem de panouri fotovoltaice la ea acasă, pentru costuri mai mici cu energia electrică și un control mai bun asupra consumului de electricitate.

Dacă ai aplicat pentru finanțare prin programul Casa Verde Fotovoltaice, derulat de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), și cauți un instalator validat AFM, alege-ne și ne vom ocupa de toate etapele necesare pentru ca tu să devii prosumator. Pentru mai multe recomandări despre eficiența energetică intră pe Electripedia:

This post was last modified on iul. 22, 2023, 11:58 AM 11:58

Disqus Comments Loading...