Formula 1: Atacul Dur, de ULTIMA ORA, a lui Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 Atacul Dur ULTIMA ORA Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 continua in acest weeekend cu Marele Premiu al Ungariei, iar Lewis Hamilton este in continuare foarte nemultumit de ceea ce se intampla cu masina Mercedes, binecunoscutul model W14, el criticand in termeni duri ceea ce s-a intamplat in tururile de incercare pe care le-a facut pe traseul maghiar in cursul zilelor trecute.

Formula 1 este o competitie extrem de dura, iar Lewis Hamilton vrea tot timpul sa obtina doar cele mai bune rezultate posibile, insa despre tururile de incercare de acum spune ca au fost unele dintre cele mai slabe, spunand despre masina celor de la Mercedes ca s-a comportat extrem de post pe pista din Ungaria, in turele facute de catre el.

Formula 1 ramane o provocare foarte mare atat pentru Lewis Hamilton, cat si pentru Mercedes, iar asta deoarece rezultatele bune se tot lasa asteptate pentru pilotul britanic si echipa germana, iar asta deoarece in ultimele curse victoriile s-au lasat asteptate, iar masinile companiei au fost in mod constant criticate de catre britanic din cauza rezultatelor foarte slabe.

“Nu a fost deloc bine. Se simțea ca și cum mașina era cea mai proastă azi. Dar vom lucra la amenajare în seara asta și, sperăm, mâine. Anul trecut s-a simțit groaznic la început și am schimbat-o cu câteva modificări de configurare. Deci, vom lucra la asta în seara asta și sperăm că se va simți mai bine.

Mercedes a avut o singură anvelopă de folosit în FP2, înainte de a aborda problemele noastre de vineri. a declarat Lewis Hamilton. A fost un set de anvelope uzate din FP1, așa că timpii pe tur nu oferă cu adevărat o reprezentare adevărată. a declarat Russell.