Samsung GALAXY S24: Trei dintre IMPORTANTELE Schimbari ale Telefoanelor, Dezvaluite

Samsung GALAXY S24 Trei dintre IMPORTANTELE Schimbari Telefoanelor Dezvaluite

Samsung GALAXY S24, urmatoarea generatie de telefoane cu care Samsung vrea sa cucereasca lumea intreaga la inceputul anului viitor, are deja dezvaluite trei dintre schimbarile importante care vor fi oferite. Vorbim despre noutati pe care seria Samsung GALAXY S24 le va include in unele dintre modele, in timp ce altele vor veni fara ele, asa cum se intampla de obicei cu aceste tipuri de telefoane mobile, dupa cum stiti.

Samsung GALAXY S24 ar urma sa aiba, conform zvonurilor aparute in ultimele saptamani, baterii de aproximativ 5.000 mAh, cand vine vorba despre modelele S24 Plus si S24 Ultra, ceea ce ar bucura multa lume. Desigur ca vorbim despre o capacitate foarte mare pentru aceste baterii ale seriei GALAXY S24, dar pentru ca ele vor putea stoca atat de multa energie, vorbim si despre o alta surpriza majora gandita de catre Samsung.

Samsung GALAXY S24: Trei dintre IMPORTANTELE Schimbari ale Telefoanelor, Dezvaluite

Samsung GALAXY S24 urmeaza sa aiba incarcare rapida la 65W integrata in cel putin modelele S24 Plus si S24 Ultra, astfel ca bateriile de 5.000 mAh se vor putea incarca suficient de rapid pentru multa lume. Chiar daca vorbim despre o diferenta majora in viteza de incarcare fata de alte modele de telefoane vandute de catre alti producatori chinezi, GALAXY S24 va oferi totusl mai mult decat ofera compania Apple cu telefoanele iPhone.

Samsung GALAXY S24 are deasemenea in lucru o alta schimbare majora, mai exact se pare ca o tehnologie speciala de inteligenta artificiala ar fi pregatita de catre Samsung pentru a fi integrata, si nu ar fi legata de Bixby. Nu se stie deocamdata ce anume va fi oferit in seria S24 din acest punct de vedere, dar avand in vedere ca Samsung are nevoie sa ajunga din urma concurenta, e bine ca se gandeste sa ofere totusi imbunatatiri de acest gen.

Samsung GALAXY S24 este pregatit la ora actuala de lansare in prima parte a anului 2024, nu se stie deocamdata cand, asa ca ramane sa vedem care sunt planurile celor de la Samsung pentru anul viitor.