X

WhatsApp te AVERTIZEAZA Oficial daca Folosesti Aplicatia pe Android si iPhone

WhatsApp te avertizeaza in mod oficial daca folosesti aplicatia pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca iti aduce in atentie ceea ce trebuie sa stii in mod clar cu privire la stergerea conturilor din cadrul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca procesul este unul ireversibil, iar contul este pierdut complet.

WhatsApp explica mai jos tot ceea ce se intampla in aceasta situatie, si de ce ar trebui sa fim foarte atenti inainte de a lua o decizie de acest gen, pentru ca nu vom mai putea recupera foarte multe date, daca nu avem un backup facut in prealabil, deci e bine sa nu luam in mod pripit o decizie de acest gen, in final.

Cum să vă ștergeți contul

Îți poți șterge contul din WhatsApp. Ștergerea contului dvs. este un proces ireversibil, pe care nu îl putem anula chiar dacă îl efectuați din întâmplare.

Dacă vă ștergeți contul:

  • Nu puteți recâștiga accesul la contul dvs.
  • Poate dura până la 90 de zile de la începutul procesului de ștergere pentru a vă șterge informațiile WhatsApp. Copii ale informațiilor dvs. pot rămâne, de asemenea, după 90 de zile în stocarea de rezervă pe care o folosim pentru a le recupera în cazul unui dezastru, eroare software sau alt eveniment de pierdere de date. Informațiile dvs. nu sunt disponibile pentru dvs. pe WhatsApp în acest timp.
  • Nu afectează informațiile dvs. legate de grupurile pe care le-ați creat sau informațiile pe care alți utilizatori le au în legătură cu dvs., cum ar fi copia lor a mesajelor pe care le-ați trimis.
  • Este posibil să păstrăm anumite date de jurnal în bazele noastre de date chiar și după ce vă ștergeți contul, dar aceste date vor fi disociate de orice informații de identificare, astfel încât să nu mai poată fi conectate la contul dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, în mod regulat, ștergem anumite informații de identificare din aceste date de jurnal și înlocuim orice instanță a ID-ului contului dvs. cu un identificator de înlocuire care nu poate fi conectat înapoi la contul dvs. odată ce este șters.
  • De asemenea, putem păstra informațiile dvs. pentru lucruri precum probleme legale, încălcări ale termenilor sau eforturi de prevenire a vătămării.
  • Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.
  • Informațiile dvs. partajate cu alte companii meta vor fi, de asemenea, șterse.

This post was last modified on iul. 22, 2023, 1:04 PM 13:04

Disqus Comments Loading...