X

ATENTIONARE NOWCASTING Meteo de ULTIMA ORA a ANM pe 24 Iulie in Romania

Atentionarea nowcasting meteorologica de ultima ora emisa de ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, pentru 24 iulie in Romania, aduce in imediata atentie a romanilor o serie de fenomene meteo de severitate ridicata, care vor afecta mai multe regiuni.

ANM explica mai jos faptul ca averse in cantitati de pana la 30 l/mp, vor cadea impreuna cu descarcari electrice, grindina, dar si intensificari ale vantului, asa ca ni se recomanda o prudenta foarte ridicata in orice fel de deplasari pe care dorim sa le facem.

Atenționare nowcasting COD GALBEN!

Data emiterii : 24-07-2023 ora 15.

Valabil de la : 24-07-2023 ora 15:50 până la : 24-07-2023 ora 17:00.

In zona : Zona de munte a județului Vâlcea , respectiv zona de munte a localităților: Călimănești, Brezoi, Perișani, Câineni, Băile Olănești, Boișoara, Voineasa, Malaia, Racovița, Titești;

Se vor semnala : local averse care vor acumula peste 25…30 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.

This post was last modified on iul. 24, 2023, 4:02 PM 16:02

Disqus Comments Loading...