X

LIDL Romania face SCHIMBARI in Magazine, ce da GRATUIT Romanilor din Tara!

LIDL Romania a anuntat o serie de schimbari foarte importante pentru magazinele din toata tara, iar asta pentru ca dezvaluie si ce anume ofera gratuit pentru cei care sunt interesati sa profite de o noua promotie legata de produsele Duc de Coeur, pe care lantul de supermarket-uri le are la vanzare.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca aceasta promotie speciala ne ofera posibilitatea de a castiga gratuit o serie de premii, daca facem cumparaturi de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, incluzand si unul Duc de Coeur, dupa care inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul companiei.

Dupa cum veti vedea inclusiv pe website-ul celor de la LIDL, vorbim despre 10 vouchere de 300 de LEI, 5 cuptoare cu microunde Electrolux si un robot de bucatarie KitchenAid oferite gratuit de catre companie pentru romanii care sunt dornici sa participe la aceasta campanie speciala in momentul de fata.

LIDL are campania deschisa pentru oricare dintre romanii interesati sa participe, indiferent daca au un card LIDL Plus facut pentru a participa, sau nu, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la toate ofertele care sunt disponibile, inainte ca ele sa dispara pentru totdeuana din cadrul magazinului.

Îți mai amintești când ai încercat pentru prima oară specialități în stil francez? Săptămâna aceasta le găsești la Lidl și-ți pot aduce un premiu! Ia-ți produse #DucDeCoeur pe un bon de minimum 70 lei, înscrie-te pe site și gata, ești în concurs! Detalii pe website.

This post was last modified on iul. 26, 2023, 10:43 AM 10:43

Disqus Comments Loading...