BANCA Transilvania: Notificare de AVERTIZARE Transmisa Tuturor Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Notificare AVERTIZARE Transmisa Tuturor Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Romania, dar si din Europa de Est, a decis sa-i avertizeze in mod oficial pe clientii din tara in legatura cu o serie de noi atacuri cibernetice prin care se incearca furtul datelor oamenilor, o problema extrem de serioasa, care nu trebuie trecuta usor cu vederea.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa faca oricine ajunge sa aiba contact cu o problema de acest gen, iar asta pentru ca ne spune sa ne uitam cu mare atentie la orice fel de informatii prin care ni se cer datele personale, deoarece ele ar putea fi de fapt atacuri de tip phishing, extrem de serioase.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania ne explica foarte clar cum ne putem proteja impotriva atacurilor de acest gen, iar asta pentru ca foarte multa lume nu stie cum sa gestioneze in mod corect o situatie in care i se cer datele personale, si nu stiu ca nu le ofera unei entitati reale.

BANCA Transilvania nu e la prima avertizare de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici la ultima, pentru ca problemele acestea vor continua, iar din pacate numarul celor care risca sa fie pacaliti, si sa aiba atat datele personale furate, cat si banii, sunt foarte mari, asa ca ni se recomanda prudenta maxima in aceasta perioada.

Ia o pauză înainte să dai click: uită-te cu atenție la reclamele care îți apar în feed. Unele reclame ar putea părea că sunt de la branduri sau persoane cunoscute, dar dacă promit câștiguri mari cu investiții minime și îți cer datele personale sau ale cardului, cel mai probabil sunt tentative de fraudă. Află mai multe despre cum să rămâi în siguranță în online.