X

DSU Romania: Anunt privind Serviciile de Ambulanta din Toata Tara

DSU Romania a publicat un foarte important anunt oficial cu privire la serviciile de ambulanta din toata Romania, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor romanilor faptul ca acestea celebreaza 117 ani de activitate, in cadrul acesteia fiind ajutati extrem de multi romani din intreaga tara de catre autoritati.

DSU Romania explica mai jos importanta acestei celebrari, una despre care ar trebui sa stie foarte multi romani la ora actuala, si e bine sa stim ce se intampla, mai ales ca este nevoie si de foarte multe investitii pe care autoritatile trebuie sa le realizeze.

La mulți ani, dragi colegi salvatori! Astăzi, 28 iulie 2023, celebrăm colegii din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanță din România, profesioniștii care, de 117 ani, cu multă implicare, dăruire și dragoste pentru semeni luptă zilnic alături de ceilalți salvatori din cadrul sistemului integrat de urgență din România, în scopul nobil de a salva vieți.

Serviciile Publice de Ambulanță din România sunt o componentă indispensabilă din cadrul managementului situațiilor de urgență, care de-a lungul timpului au evoluat constant, fie că vorbim de legislație, dotări, perfecționare, pregătire.

Fiecare structură ce se regăsește în acest sistem complex este importantă și contribuie la îndeplinirea misiunii de a răspunde prompt nevoilor oamenilor aflați în suferință. Toate componentele converg către ceea ce România deține în acest moment, și anume un sistem de urgență complex, integrat, competitiv în raport cu serviciile de urgență publice regăsite în alte state.

Doar împreună, lucrând cu aceeași dedicare, implicare și grijă pentru viața omului de lângă noi, suntem mai puternici și mai pregătiți în activitatea zilnică de salvare. Respect, dragi salvatori! La mulți ani!

This post was last modified on iul. 28, 2023, 12:27 PM 12:27

Disqus Comments Loading...