X

Ministrul Sanatatii: 2 Anunturi Oficiale cu Decizii de ULTIM MOMENT pentru Binele Romanilor

Ministrul Sanatatii a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre deciziile oficiale, de ultim moment, care au fost luate de catre Alexandru Rafila pentru binele romanilor, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre hotarari care vizeaza centrele de asistenta medicala.

Ministrul Sanatatii a modificat listele cu centrele de permanenta, care asigura servicii medicale pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca este nevoie majora de ele, separat Alexandru Rafila spunand si ca toti pacientii mutati din spitalul de copii afectat de un incendiu zilele trecute, au fost retransferati.

“Văzând Referatul de aprobare al Direcției generale asistență medicală din cadrul Ministerului Sănătății nr. AR 12.653/2023, având în vedere: prevederile Legii nr. 263/2004 privind asigurarea continuității asistenței medicale prin centrele de permanență, cu modificările și completările ulterioare;  prevederile art. 67 lit. e), art. 70 și 78 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

In temeiul prevederilor art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea și funcționarea Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare, ministrul sănătății emite următorul ordin: Anexa nr. 1 la Normele metodologice privind asigurarea continuității asistenței medicale primare prin centrele de permanență, aprobate prin Ordinul ministrului sănătății nr. 774/2023, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 234 și 234 bis din 22 martie 2023, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează.

La județul Arad, lista centrelor de permanență înființate în baza zonelor și criteriilor propuse de direcțiile de sănătate publică, conform art. 4 alin. (1) din Legea nr. 263/2004 privind asigurarea continuității asistenței medicale prin centrele de permanență, cu modificările și completările ulterioare, se modifică. La județul Iași, lista centrelor de permanență înființate în baza zonelor și criteriilor propuse de direcțiile de sănătate publică, conform art. 4 alin. (1) din Legea nr. 263/2004 privind asigurarea continuității asistenței medicale prin centrele de permanență, cu modificările și completările ulterioare, se modifică.

La județul Sibiu, lista centrelor de permanență înființate în baza zonelor și criteriilor propuse de direcțiile de sănătate publică, conform art. 4 alin. (1) din Legea nr. 263/2004 privind asigurarea continuității asistenței medicale prin centrele de permanență, cu modificările și completările ulterioare, se modifică.

Nu mai funcţionează pe generator. De ieri am luat legătura şi am încercat să găsim o soluţie sustenabilă până se realizează două lucruri acolo, că sunt gata reparaţiile şi ancheta pe care o desfăşoară Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu Poliţia şi cu Parchetul. Este vorba despre alimentarea de la spitalul din imediata apropiere, pe care îl cunoaşteţi cu toţii, Spitalul “Marie Curie”.”

This post was last modified on iul. 28, 2023, 12:11 PM 12:11

Disqus Comments Loading...