X

Volodomir Zelenski Anunta un Nou Atac cu Rachete al Rusiei in Dnipro

Volodomir Zelenski anunta un nou atac cu rachete derulat de catre Rusia in Dnipro, iar asta pentru ca doua cladiri au fost lovite, una dintre ele gazduind Serviciul de Securitate al Ucrainei, insa din pacate au existat persoane ranite, asa cum se intampla in cazul tuturor atacurilor de acest gen.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce s-a intamplat in cazul acestui atac, dar si despre curajul de care dau in continuare dovada soldatii care lupta pentru protejarea statului ucrainean in fata atacurilor repetate lansate de catre armata Rusiei.

“Dnipro vineri seara. O clădire mare și clădirea SBU au fost lovite. Teroarea rachetelor ruse din nou. Discuții purtate cu promptitudine cu SBU, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Stat de Urgență, șeful OVA.

Toate serviciile necesare sunt la fața locului. Răspundem rapid și ajutăm oamenii. Ținem situația sub control. Vom face totul pentru a aduce Rusia la pedeapsa totală pentru agresiune și teroare împotriva poporului nostru. Nenorocitul ăsta va răspunde. Vom face totul pentru dreptate.

Astăzi a fost o zi importantă și bună. Dimineața, cu ocazia Zilei Statului, am avut onoarea să-i felicit și să-i premiez pe apărătorii noștri. Stele de aur Eroilor Ucrainei, Cruci de merit de luptă, ordinele lui Bohdan Khmelnytsky, ordinele Pentru curaj…

Am avut și onoarea de a prezenta mărci onorate de distincție brigăzilor de luptă și unităților de frontieră. Fericiți că avem astfel de războinici. De asemenea, le-am predat pașapoartele cetățenilor ucraineni tinerilor noștri băieți și fete. Printre ei se numără și copiii soldaților noștri, copiii eroilor noștri căzuți… Copii.

Statul poate și ar trebui să le deschidă absolut toate oportunitățile de a trăi într-un mod demn, civilizat și sigur. Trăiește liber! Pentru fiecare nouă generație de bărbați și femei ucrainene. Și cred cu adevărat în aceste noi generații, în copiii noștri. Și le sunt recunoscător pentru credința lor în Ucraina.

Mulțumesc tuturor celor care ajută la întărirea Ucrainei! Mulțumesc tuturor celor care sunt acum în luptă! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on iul. 28, 2023, 11:21 PM 23:21

Disqus Comments Loading...