X

Austria: Gerhard Karner face un Anunt Ferm de ULTIMA ORA, Masuri pentru Schengen si Romania

Austria face prin ministrul de interne, Gerhard Karner, un anunt ferm de ultima ora, prin care vrea sa aduca in atentia intregii Europe masurile extrem de importante care au fost luate in mod oficial pentru ca Schengen sa fie mai sigur, iar asta pentru ca alaturi de Ungaria si Serbia, Karl Nehammer vrea sa protejeze granitele Europei.

Austria spune ca este in colaborare stransa cu Serbia, Ungaria si Macedonia pentru controale mai stricte la frontiere, peste 130 de politisti austrieci ajutandu-i pe colegii lor din aceste tari pentru a depista mai usor, si mai rapid, persoanele care incearca sa treaca in mod fraudulos granita, si sa reduca traficul de persoane.

Austria continua deasemenea sa mentina controalele la frontierele Schengen cu Slovacia si Italia, pentru a depista mai multi dintre migrantii ilegali care incearca sa ajunga pe teritoriul sau, si sa depuna cereri de azil, masuri care desigur ca genereaza foarte multe discutii legate de felul in care guvernul lui Karl Nehammer actioneaza la ora actuala.

“Masurile pe care Ministerul de Interne le-a luat pentru a reduce numărul cererilor de azil. Austria sprijină statele Ungaria, Serbia și Macedonia în protejarea granițelor lor prin intermediul controalelor la punctele de frontieră. În prezent, acolo sunt de serviciu 130 de polițiști austrieci pentru a lupta împotriva criminalității transfrontaliere.

Criminalitatea de contrabandă și abuzul în materie de azil la granița cu Austria sunt, de asemenea, combatete prin controale internaționale ale zonei de frontieră, cum ar fi Operațiunea Fox din Ungaria. În plus, controalele punctelor de frontieră cu Ungaria și Slovenia rămân în vigoare, la fel ca și controalele flexibile în zona de frontieră, de exemplu la granița cu Slovacia sau Italia.”

This post was last modified on aug. 1, 2023, 7:27 PM 19:27

Disqus Comments Loading...