Austria: ULTIMA ORA, Impactul Masurilor DURE ale lui Nehammer in Schengen si Romania

Austria ULTIMA ORA Impactul Masurilor DURE Nehammer Schengen Romania

Austria confirma in mod oficial care a fost impactul masurilor dure pe care Karl Nehammer le-a impus in Schengen si Romania, iar asta deoarece cancelarul austriac a decis la final de an 2022 ca este necesar sa se reduca numarul cererilor de azil primite de catre tara sa, iar acest lucru s-a si intamplat, intr-un final.

Austria a inregistrat in 2023, conform secretarului general al partidului lui Karl Nehammer, un numar de azil cu o treime mai mic decat cel inregistrat in prima jumatate a anului 2022, iar asta se datoreaza politicilor lui Karl Nehammer pentru tara sa, insa si celor impuse de catre tari partenere, precum Serbia, sau cele africane.

Austria se lauda cu aceste cifre, Karl Nehammer avand de la bun inceput o pozitie ferma impotriva migratiei ilegale, insa impactul pentru Romania este unul foarte mare fiindu-i interzis accesul la Schengen, din pacate, iar situatia e foarte departe de a se schimba in bine, pentru ca deocamdata guvernul de la Viena nu e dispus sa se razgandeasca.

“Statisticile privind azilul pentru prima jumătate a anului sunt o dovadă solidă a politicii de azil de succes a cancelarului Karl Nehammer. Pentru că: O reducere a cererilor cu aproape o treime față de prima jumătate a anului 2022 este un fapt și nu poate fi ignorată de populiști și extremiști.

Succesul este la fel de vizibil când se compară cifrele cu țările noastre partenere europene, în Germania vorbim chiar de o creștere de 82 la sută. Potrivit biroului de azil, în prima jumătate a anului au fost depuse aproximativ 160.000 de cereri de azil în Germania. numărul cererilor de azil de 22.990 este încă cu mult peste media pentru anii „normali”.”