X

ENEL: Masurile IMPORTANTE din Romania, Anuntul Oficial pentru Romani

ENEL, unul dintre grupurile de energie din Romania cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu una dintre deciziile extrem de importante care au fost luate pentru viitorul tarii, mai exact fiind facute investitii intr-un nou parc fotovoltaic, acesta fiind adaugat in portofoliul pe care compania il are.

ENEL explica mai jos faptul ca a facut investitii la Calugarenti pentru a-si constru al 5-lea parc fotovoltaic prin care produce energie verde in Romania, el fiind situat in judetul Giurgiu, si se adauga unul portofoliu gandit pentru ca de la companie sa vina mai multa energie verde pentru viitor si toti romanii.

Conform celor de la ENEL Romania, acest parc fotovoltaic, denumit Lumina, este capabil sa produca pana la 99 GWh anual, avand o capacitate instalata de 63 MW si fiind cel mai mare dintre toate parcurile fotovoltaice pe care compania le opereaza in Romania, deci are si o importanta extrem de mare la ora actuala.

ENEL Romania explica mai jos faptul ca face investitii pentru viitorul Romaniei la ora actuala, investitii care ar trebui sa le aduca romanilor beneficii majore pe termen lung, dar care vor contribui intr-o masura semnificativa la protejarea planetei, unul dintre dezideratele foarte importante ale omenirii.

Energia verde este din ce în ce mai aproape, iar viitorul se anunță din ce în ce mai sustenabil! Suntem foarte bucuroși să vă prezentăm cel de-al 5-lea și cel mai nou parc fotovoltaic din portofoliul Enel Green Power România, aflat în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu.

Parcul Lumina este cel mai mare dintre toate centralele fotovoltaice pe care Enel Green Power le operează în România, cu o capacitate instalată de 63 MW și o producție de energie electrică anuală estimată la 99 GWh.

This post was last modified on aug. 1, 2023, 8:58 AM 08:58

Disqus Comments Loading...