X

LIDL Anunta Oficial ce le da GRATIS Clientilor din Romania Chiar Acum!

LIDL a decis sa le dezvaluie in mod oficial clientilor din toata Romania ceea ce le da gratis chiar in acest moment, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce a fost hotarat la nivelul supermarket-urilor, iar asta pentru ca o noua promotie a fost initiata, ea avand in centru produsele Eridanous.

LIDL explica mai jos faptul ca le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga un robot de bucatarie KitchenAid, 5 mixere verticale Braun, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare, daca aleg sa cumpere produsele Eridanous ca parte a cumparaturilor obisnuite pe care le fac in toate magazinele.

Conform celor de la LIDL Romania, trebuie sa cumparam produsele Eridanous impreuna cu altele, pe bonuri de minim 70 de LEI pentru a ne putea bucura de promotiile care sunt disponibile la ora actuala, ceva ce desigur ca ar trebui sa nu fie o surpriza prea mare pentru cineva, mai ales ca asa se desfasoara toate promotiile companiei.

LIDL Romania explica mai jos care sunt conditiile oficiale de participare la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza pentru noi pentru o perioada limitata de timp, iar daca sunteti interesati sa participati, ar fi bine sa faceti acest lucru inainte ca ea sa expire, ceea ce s-ar putea intampla destul de curand.

Cu ce specialități în stil grecesc ai testa robotul de bucătărie KitchenAid ? Săptămâna aceasta îl poți câștiga cu produsele #Eridanous! ​Ia pe un bon de minimum 70 de lei, orice produs Eridanous și înscrie-te în concurs! Detalii pe site.

This post was last modified on aug. 1, 2023, 12:00 AM 00:00

Disqus Comments Loading...