X

Rusia isi Concentreaza Atacurile pe Zone Cheie ale Frontului din Ucraina

Rusia isi concentreaza atacurile pe zone cheie ale frontului din Ucraina, iar asta pentru ca, in baza informatiilor aparute pana acum, se pare ca armata rusa ataca fara mila in directiile Kupiansk, Lyman, Svatove, avand loc batalii sangeroase pentru oprirea inaintarii ucrainiene catre orasul Bakhmut, atat de mult vizat.

Rusia vrea sa tina soldatii ucrainieni departe de Bakhmut, pe care l-a cucerit dupa lupte foarte dure duse cu armata Ucrainei, iar acum incearca sa isi pastreze acest “trofeu”, unul dintre foarte putinele pe care a reusit sa le castige pana la ora actuala.

“Rusia concentrează atacurile în direcțiile Kupiansk, Lyman, Svatove. Pe frontul de est au loc bătălii aprige, în timp ce forțele ruse încearcă să oprească înaintarea Ucrainei către Bakhmut, a declarat ministrul adjunct al apărării, Hanna Maliar, la 1 august.

Armata rusă continuă să-și concentreze personalul și echipamentul în direcțiile Kupiansk, Lyman și Svatove. Rusia lansează atacuri pentru a trage trupele ucrainene departe de Bakhmut și pentru a opri avansul ucrainean. Cu toate acestea, încercările nu au succes, a spus Maliar.”

This post was last modified on aug. 1, 2023, 10:38 PM 22:38

Disqus Comments Loading...