X

BANCA Transilvania: Clientii Romani in Centrul unei ATENTIONARI de ULTIMA ORA a Bancii

BANCA Transilvania a transmis o foarte importanta atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia lor aduce acum cu prioritate o informare despre care ei trebuie sa stie, ea vizand atacurile de tip scam, care se deruleaza prin SMS-uri trimise oamenilor, SMS-uri care contin informatii neadevarate.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre ceea ce inseamna aceste tipuri de atacuri, ele fiind derulate in mod regulat impotriva romanilor de catre persoane de rea credinta, care nu vor altceva decat sa le faca rau, iar asta pentru ca multe persoane au cazut in plasa celor care desfasoara campanii de acest gen, si au avut banii furati.

Cei de la BANCA Transilvania au lansat o noua campanie prin care incearca sa ii faca pe romani sa constientizeze pericolele la care se expun daca vor cadea in plasa celor care le vor raul, si asta pentru ca nu toata lumea stie cum sa se protejeze in cel mai eficient mod cu putinta, asa ca este important sa ramanem mereu vigilenti cu privire la amenintari.

BANCA Transilvania are inclusiv pe website-ul sau mai multe informatii legate de atacurile de acest gen, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la tot ceea ce presupune aceasta problema, si sa fim mereu vigilenti, pentru a anu avea banii furati, pentru ca uneori este imposibila recuperarea lor de la raufacatori.

Scam-urile pot să vină sub mai multe forme, inclusiv ca mesaje pe social media sau SMS-uri. Regula de bază: dacă ți se cer datele cardului, cum sunt numărul cardului, PIN-ul, CVV-ul etc, cu siguranță nu suntem noi.

This post was last modified on aug. 2, 2023, 12:20 PM 12:20

Disqus Comments Loading...