Kaufland: AVERTIZARE Oficiala de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii din Romania

Kaufland AVERTIZARE Oficiala ULTIMA ORA Toti Clientii Romania

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cel mai mare numar de magazine in toata tara, a decis sa emita o avertizare de ultima ora pentru toti clientii, iar asta pentru ca in atentia lor aduce in mod oficial faptul ca a decis sa retraga de la vanzare un produs care are defecte de fabricatie, si poate fi periculos pentru oameni.

Kaufland explica mai jos faptul ca este vorba despre un leagan pentru copii, care din pacate are un defect de fabricatie din cauza caruia scaunul se poate inclina in mod necontrolat, copilul putand sa fie aruncat din ele in timpul utilizarii, deci ar putea fi vorba despre vamatari corporale grave, daca se intampla un asemenea incident.

Conform celor de la Kaufland Romania, toate leaganele de acest gen trebuie sa fie returnate magazinelor de urgenta, si sa nu mai fie utilizate, daca au numarul de identificare 373598_2204, care este inscriptionat direct pe leagan, astfel ca trebuie sa il verificati imediat, pentru a vedea cat de mare este pericolul.

Kaufland Romania stie foarte bine cat de periculoasa poate fi utilizarea unui leagan de acest gen, si cat de grave pot fi accidentele care pot avea loc, asa ca de aceea le cere tuturor clientilor din Romania sa le returneze imediat la magazine, unde isi vor primi integral banii inapoi pe achizitiile pe care le-au realizat.

Kaufland AVERTIZARE Oficiala ULTIMA ORA Toti Clientii Romania leagan defect

Din cauza unui defect de fabricație, nu se poate exclude faptul că scaunul leagănului se poate înclina în mod necontrolat, înainte sau înapoi, în timpul folosirii. Această situație poate apărea exclusiv pentru produsele cu datele de identificare menționate mai sus. Prin urmare, pentru a evita un posibil risc de rănire, OWIM GmbH &; Co. KG solicită urgent tuturor clienților să acorde atenție retragerii și să nu continue să utilizeze acest lot de produs.

Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland și poate fi returnat în oricare din acestea. Contravaloarea produsului va fi restituită fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul cu datele de identificare menționate mai sus.