X

Volodimir Zelenski: Importante Anunturi Noi de pe Frontul Ucrainei cu Rusia

Volodimir Zelenski a transmis o serie de foarte importante anunturi noi de pe frontul Ucrainei cu Rusia, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor aduce luptele aprige care se dau in continuare pentru protejarea teritoriilor care inca nu au fost cucerite, sau eliberarea celor care se afla sub ocupatia rusa.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos si despre soldatii care si-au aratat pana acum curajul in luptele care au fost date pe front, indiferent de locatia in care ei s-au aflat, iar prin curajul si devotamentul lor au reusit sa protejeze intr-o buna masura Ucraina.

“Și astăzi aș vrea să-i onorez pe războinicii noștri din zonele din Donbas și din sudul țării noastre, mai precis, pe nume. Războinici a căror curaj și curaj sunt deosebite. Povestea fiecăruia dintre ei este un adevărat eroism!

Soldatul Andriy Kalkutin, a 56-a brigadă separată de infanterie motorizată din Mariupol. Soldatul Pavlo Karasiov, a 28-a brigadă separată mecanizată. Soldatul Viktor Konstantiuk, a 30-a brigadă separată mecanizată. Soldatul Roman Sydorchuk, a 33-a brigadă separată mecanizată.

Soldatul senior Andriy Hora, a 5-a brigadă separată de asalt. Soldatul senior Dmytro Humeniuk, al 214-lea batalion special separat. Soldatul senior Mykola Zaruchevskyi, a 55-a brigadă separată de artilerie. Soldatul senior Yaroslav Ilkiv, a 24-a brigadă separată mecanizată.

Sergent minor Taras Vozniuk, a 3-a brigadă separată de asalt. Sergentul junior Serhiy Savchuk, a 36-a brigadă marină separată. Sergenții juniori Mykola Paytsan și Mykhailo Shcherban, sergentul Ihor Apolitov – toți trei sunt din brigada 65 separată mecanizată. Sergent junior Ruslan Kryvalets, brigada 110 separată mecanizată.

Sergentul Serhiy Datskiv, a 25-a brigadă aeriană separată Sicheslav. Sergentul Oleksandr Pshenychuk, a 47-a brigadă separată mecanizată. Sergentul superior Andriy Samohalskyi, a 22-a brigadă separată mecanizată.

Locotenentul Ihor Lytvyn, a 57-a brigadă separată de infanterie motorizată. Maiorul Yaroslav Volianskyi, a 44-a brigadă separată de artilerie. Vă mulțumesc, băieți, pentru dușmanii pe care i-ați distrus și pentru frații pe care i-ați salvat! Sunt mandru de rezultatele tale! Sunteți mândria noastră, sunteți mândria Ucrainei.

Slavă tuturor războinicilor noștri! Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina, care ne ajută să ne aducem victoria mai aproape! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on aug. 1, 2023, 11:39 PM 23:39

Disqus Comments Loading...