WhatsApp: Informari IMPORTANTE pentru Oamenii cu Telefoane iPhone si Android

WhatsApp Informari IMPORTANTE Oamenii Telefoane iPhone Android

WhatsApp transmite in mod oficial o serie de informari importante pentru oamenii care au telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca in atentia lor aduce in mod oficial ceea ce pot face din punct de vedere al setarilor de confidentialitate pentru grupurile de conversatii din care fac parte in mod obisnuit.

WhatsApp explica mai jos ce trebuie sa stim in legatura cu aceste tipuri de setari de confidentialitate, ele fiind esentiale pentru a putea pastra intimitatea noastra, si a nu permite oricaror persoane sa ne adauge in grupuri de conversatii din care nu dorim sa facem parte la un moment dat, sau altul.

Cum să modificați setările de confidențialitate ale grupului

WhatsApp a permis întotdeauna oricui cu numărul dvs. de telefon să vă trimită mesaje sau să vă adauge la un grup în mod implicit. Acest lucru este similar cu modul în care oricine vă poate trimite un SMS sau un e-mail dacă are informațiile dvs. de contact.

În mod implicit, setările de confidențialitate ale grupului sunt setate la Toată lumea, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință cu prietenii și familia, chiar dacă aceștia nu se află în lista dvs. de contacte.

Pentru confidențialitate suplimentară, am adăugat posibilitatea de a controla cine vă poate adăuga la un grup ajustând setările.

Notă: Modificările setărilor de confidențialitate ale grupului nu pot fi făcute pe WhatsApp Web sau Desktop, dar setările de pe telefonul dvs. vor fi sincronizate cu WhatsApp Web și Desktop.

Schimbați setările de confidențialitate ale grupului

  1. Accesați Setările WhatsApp:
    • Android: atingeți Mai multe opțiuni > Setări > Cont > Confidențialitate > Grupuri.
    • iPhone: atinge Setări > Confidențialitate > Grupuri.
    • KaiOS: apăsați Opțiuni > Setări > Cont > Confidențialitate > Grupuri.
  2. Selectați una dintre următoarele opțiuni:
    • Toată lumea: toată lumea, inclusiv persoanele din afara persoanelor de contact din agenda telefonului dvs., vă pot adăuga la grupuri fără aprobarea dvs.
    • Contactele mele: numai persoanele de contact din agenda telefonului dvs. vă pot adăuga la grupuri fără aprobarea dvs. Dacă un administrator de grup care nu se află în agenda telefonului dvs. încearcă să vă adauge într-un grup, va apărea o fereastră pop-up care spune că nu vă poate adăuga și i se va solicita să atingă Invitați la grup sau să apăsați Continuare, urmat de butonul de trimitere, pentru a trimite o invitație de grup privată printr-un chat individual. Veți avea la dispoziție trei zile pentru a accepta invitația înainte ca aceasta să expire.
    • Contactele mele, cu excepția…: numai persoanele de contact din agenda telefonului, cu excepția celor pe care le excludeți, vă pot adăuga la grupuri fără aprobarea dvs. După ce selectați Contactele mele, cu excepția… puteți căuta sau selecta contacte pe care să le excludeți. Dacă un administrator de grup pe care îl excludeți încearcă să vă adauge într-un grup, va primi o fereastră pop-up care spune că nu vă poate adăuga și i se va cere să atingă Invitați la grup, urmat de butonul de trimitere pentru a trimite o invitație de grup privat. printr-un chat individual. Veți avea la dispoziție trei zile pentru a accepta invitația înainte ca aceasta să expire.