X

CEC Bank: ULTIMA ORA, Nou AVERTISMENT foarte Serios pentru TOTI Clientii Romani!

CEC Bank, una dintre cele mai mari si mai vechi institutii financiare din Romania, a decis sa emita un avertisment extrem de serios, si de dur, pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca in imediata lor atentie aduce foarte marea problema a fraudelor online, care au la baza investitiile in criptomonede.

CEC Bank ne pune in vedere, de urgenta, faptul ca nu trebuie sa cadem prada celor care vor sa ne pacaleasca  folosindu-se de acest tip de fraude online, iar asta pentru ca un numar mare de persoane a ajuns sa cada in plasa celor care vor sa le ia banii, iar din pacate lucrurile nu se vor imbunatati prea curand.

Conform celor de la CEC Romania, problema fraudelor cu investitii in criptomonede este una extrem de serioasa, una care afecteaza un numar foarte mare de persoane, una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea, pentru ca poate ramane foarte usor fara banii pe care-i are in conturi, in orice moment.

CEC Romania incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga gravitatea situatiilor de acest gen, mai ales ca in multe cazuri sumele furate sunt imposibil de recuperat, astfel ca este foarte important sa fim mereu extrem de vigilenti, si sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau prin orice fel de metode.

Atunci când vine vorba de investiții, cu atât mai mult cele legate de criptomonede, există nenumărate persoane rău intenționate care vor să profite de pe seama oamenilor creduli și să obțină profit rapid totodată. Verifică din mai multe surse propunerile primite de la necunoscuți și nu investi sume mari dacă nu ești sigur cu cine și ce ai de-a face.

This post was last modified on aug. 3, 2023, 10:20 AM 10:20

Disqus Comments Loading...